Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

В Івано-Франківську дерибанили чергові останні шматки землі…

Вчора, 28 січня, відбулась сесія Івано-Франківської міської ради, ради, в якій у цьому скликанні опозиції до мера нема і бути не може…

Традиційно на сесії розглядали пакет рішень із виділення земельних ділянок.

Активіст Олег Саїк помітив, що за добу до сесії кількість бажаючих отримати землю збільшилась більш ніж на 30 осіб.

ФОТО: Олег Саїк

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Земельна комісія прийняла одне рішення, яке, власне висить на сайті міської ради, про виділення землі фізичним особам (ось посилання http://www.namvk.if.ua/prdt/531161/ ), а сьогодні сесія міської ради взяла і в рішення вписали ще купу нових людей.

ФОТО: Олег Саїк

Тут посилання на рішення сесії (підкреслені ті, кого в проекті рішення не було, а появились там “випадково”.

За моїми підрахунками їх 35.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Непогано так.

Особливо ласим шматком стали ділянки під гаражі в районі вул. Максимовича.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Я не писатиму про те, що ці ділянки мали бути продані через аукціон, (мер божиться, що буде продавати), але поки не почав, то маєте ще шанс отримати земельку для себе. Правда будьте готові, що прийдеться почекати до кінця сесії, коли вже розійдуться всі журналісти і відвідувачі сесії. Ну простіше чорні справи робити насамкінець», – написав активіст в одній з груп у Фейсбуці.

Зазначимо, що Закон України «Про доступ до публічної інформації» передбачає вимогу публікувати рішення за 20 днів до проведення сесії. При підготовці рішення чиновники зазвичай дотримуються таких вимог. Однак, за кілька днів або навіть годин до проведення сесії у рішеннях з’являють нові додатки, в яких виносяться рішення про виділення земельних ділянок.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності