Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

В Маріуполі окупанти зводять шибениці для “азовців” на 24 серпня…

“До 24 серпня мають на нас піти величезними силами. День Незалежності ж буде. Показову страту хочуть влаштувати”, – каже солдат рф у перехопленій ГУР МОУ розмові.

Російський військовий розповідає своїй матері про плани ЗСУ щодо контрнаступу. За його словами, таку інформацію надала розвідка росії.

Він також скаржиться на свого командира бригади, який залишає їх на позиціях вже на “третій термін”.

ФОТО: клітка у філармонії Маріуполя

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Щодо ж “показової страти”, то скоріш за все солдат мав на увазі, що її хочуть влаштувати із трансляцією в прямому телеетері москалі разом зі своми посіпаками із л/днр саме у День Незалежності України.

Так в окупованому Маріуполі триває підготовка до показових процесів над полоненими захисниками “Азовсталі”. Це також підтверджують в Інституті вивчення війни США (ISW).

Нагадаємо, що в Маріуполі для показового судилища на сцені філармонії змонтували спеціальні клітки для військовополонених українців, а на дворі збудували на підвищені шибениці. Адже, як заявило російське посольство у Великобританії, українські полонені не справжніми солдатами, тому честі розтрілу не заслуговують, а тільки ганебного повішання.

ФОТО-ілюстративне

Разом із українцями окупанти планують стратити й кількох іноземних громадян із іноземного легіону ЗСУ, з метою відбити бажання в інших іноземців вступати до українських лав.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Найгірше в цьому, що юридичну відповідальність за це росія перекладе на невизнані світом уряди л/днр, а ООН і НАТО знову тільки помахають на це пальчиком росії…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності