Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

В СБУ кілька днів новий керівник, а вже затриманий перший чиновник-коригувальник

Служба безпеки затримала коригувальника ракетних ударів по аеропорту Кривого Рогу.

Про це повідомляє СБУ на своєму офіційному Telegram-каналі.

Ним виявився чиновник одного із найпотужніших промислових гігантів регіону.

“З початку повномасштабної агресії Росії чоловік збирав розвіддані з дислокації та переміщення Сил оборони України на півдні. Крім того, зловмисник фіксував геолокацію об’єктів критичної інфраструктури та стратегічно важливих локацій, серед яких – міжнародний аеропорт “Кривий Ріг”, – розповіли у відомстві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Серед інших фактів перевіряється причетність фігуранта до коригування ракетного удару по криворізькому аеропорту, який відбувся 10 березня.

Слідчі повідомили затриманому про підозру в державній зраді. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

“Зібрану інформацію зрадник передавав окупантам через закриті канали зв’язку. У своїй “доповіді” відображав координати на електронних картах з прив’язкою до місцевості й детальним описом. Отримані дані ворог використовував для обстрілів”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з понеділка, 18 липня, обов’язки голови СБУ україни виконує перший заступник знятого Івана Баканова бригадний генерал Василь Малюк.

Раніше СБУ викрила чиновника-колаборанта, який допоміг РФ перекинути бронетехніку з Криму до Херсонщини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності