Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Вчора російська ракета в Польщі, а сьогодні “інцидент” на авіабазі Посполитої…

Не встигла вчора чергова випущена росією ракета гепнути по Польщі, як сьогодні там на військовому полігоні під час навчань із підриву тротилу стався нещасний випадок, унаслідок якого загинули двоє людей.

Про це повідомляє RMF24.

Інцидент стався в понеділок, 25 березня, на військовому полігоні в Соларні (Люблінецький повіт, Сілезьке воєводство, недалеко кордону України).

На території колишньої 13-ї зенітно-ракетної ескадрильї під час навчань із вибуху тротилу стався інцидент, унаслідок якого постраждали двоє людей. Від отриманих травм вони померли.

На місці інциденту працювала пожежна машина з цистерною для води з військової частини в Люблинці та двома військовими машинами швидкої допомоги без лікаря.

13-та зенітно-ракетна ескадрилья дислокувалася в Люблінці і підпорядковувалася командиру 1-ї Сілезької зенітно-ракетної бригади. Ескадрилья була розформована 1998 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше повідомлялося, що у місті Свіднік Люблінського воєводства Польщі, неподалік кордону з Україною, буде створено нову авіабазу для дислокації військових гелікоптерів.

Також нагадаємо, що у Польщі продовжує зростати кількість громадян, які підтримують відправку військ країни до України. Порівняно з опитуванням минулого року показники помітно зросли.

російські ракети над країнами НАТО можна і потрібно збивати, тим більше що Польща допускає їх вільний проліт уже не вперше. Про це заявив глава МЗС Литви Габріелюс Ландсбергіс, повідомляє Fox News.

«Один раз може бути помилкою. Але якщо ми дозволимо їй повторитися, це буде розцінено як заохочення. Тому ми повинні змінити наше ставлення і послати дуже чіткий сигнал, що якщо таке повториться, то ракети або безпілотники будуть збиті», – заявив міністр.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності