Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Від ночі по Україні запустили рекордну кількість ракет С-300

Війська рф вночі випустили по Україні рекордну кількість ракет С-300: до 35-ти по Запорізькій та Харківській областях і далі продовжують їх випускати сьогодні вже по усій території України.

Про це повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«росіяни вночі випустили до 35 зенітних по Запорізькій та Харківській областях. Це, певно, був рекордний удар. Вони використовують цю зброю як терор. У той час, коли ми за допомогою С-300 збиваємо ворожі ракети, росія запускає їх по густонаселених містах. І що далі розташоване місце запуску цих ракет, то більш неточно вони потрапляють по потенційних цілях ворога», – зазначив Ігнат.

Крім того, речник повідомив, що Україна має повне право давати відсіч та знищувати пускові установки, де б вони не були.

«Щодня наші винищувачі б’ють по цих зенітних ракетних комплексах протирадіолокаційними ракетами HARM. Але поки що цього замало, потрібна більш потужна зброя та адекватна відповідь ворогу, який тероризує мирних жителів», – сказав речник Повітряних сил.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що у Києві та Київській області також працює система ППО. Відомо, що уламки ракети пошкодили авто та дах приватного будинку в Голосіївському районі.

Під час нової атаки росії на Україну в повітряний простір Молдови залетіла принаймні одна ворожа ракета.

Під час 14-ї масованої терористичної ракетної атаки на енергосистему України, яка відбулася 10 лютого, вже є влучання у декілько об’єктів високовольтної інфраструктури в східному та західному, південному регіонах.

Через загрозу масованого ракетного удару у деяких областях України енергетики почали превентивно відключати електропостачання.

Зранку 10 лютого по всій території України пролунала повітряна тривога. Зафіксовано пуск ракет зокрема з морських носіїв «Калібрів».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності