Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Війна Азербайджану та Вірменії стосується нас більше ніж прийнято думати, – Клімкін

…Я б не сприймав бойові дії між Азербайджаном та Вірменією як щось далеке і для нас зовсім неважливе. У нас дуже великі азербайджанська та вірменська громади, вони мають добрі позиції в суспільстві та бізнесі, здатні впливати на політику.

Зрозуміло, що буде колосальний сплеск емоцій, яким точно спробують скористатися як всередині, так і ззовні, насамперед з Росії. Важелі впливу на громади в неї є. Це новий виклик для нашої національної безпеки і до нього потрібно серйозно поставитися.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Хочу звернутися до моїх друзів, а вони в мене є в обох громадах, — кожен з вас має право на справжні почуття та емоції, але не давайте маніпулювати ними. Це допоможе тільки вашим ворогам та Росії“, – пише на свої сторінці український дипломат та ексглава МЗС України Павло Клімкін.

ТАКОЖ ДО ТЕМИ:
ФОТО: архівне, Нагірний Карабах

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності