Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Війна – це торгівля зброєю на вулицях мирних міст, організована злочинність, рекет – затримання торгівців (відео)

Зловмисників затримали в ході спецоперації у Бучанському районі разом зі злочинним прибутком, отриманим після реалізації зброї.

Встановлено, що 24-річний житель столиці налагодив підпільну схему збуту автоматичної зброї й вибухонебезпечних предметів.

Оперативники Київщини задокументували факти продажу автомата «АК-74» та гранатомета РПГ іноземного виробництва.

В ході чотирьох санкціонованих обшуків поліцейські вилучили автомат, пістолети, 2 кумулятивні реактивні гранати, понад 2000 набоїв, магазини до автоматів.

Крім зброї, правоохоронці виявили готівку та валюту від продажу зброї, а також наркотичні засоби.

В одній із осель фігурантів вилучили 9 кілограмів канабісу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Виявили у зловмисників також мобільні телефони, слоти до сім-карток, банківські картки, ноутбук та інші речі, які застосовувались для збуту зброї і наркотиків.

Поліцейські встановили, що торговці зброєю вдавались до маскування своїх дій, змінювали номери телефонів і адреси проживання.

Затримали зловмисників працівники управління карного розшуку за силової підтримки спецпризначенців Київщини.

Слідчі за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру (ч.1 ст.263 ККУ).

Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності