Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Встигають же, – за місяць Прикарпаття отримало аж чотирьох політиків-вчених :

Менше ніж за місяць Прикарпаття отримало аж чотирьох політиків-вчених:

Крайнім, четвертим, з них став цього тижня нещодавно переобраний міський голова Франківська свободівець Руслан Марцінків, який здобув науковий ступінь в приватному університеті Короля Данила.

Зі здобуттям звання кандидата юридичних наук Марцінківа привітали колеги на виконкомі.

Мер зазначив, що мав специфічну тему кандидатської дисертації – “Правові засади Служби безпеки Організації українських націоналістів”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО архівні, 2016 р.: ректор А. Луцький і мер Марцінків із дипломом бакалавра

Мер є аспірантом університету Короля Данила у Франківську, президентом і власником якого є найбільший забудовник міста Андрій Луцький.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Два Олександри, політики і опоненти: Шевченко та Сич в один день стали “докторами”. Довибори на Надвірнянщині

Робота Руслана Марцінківа “Визначення правового статусу та діяльності Служби безпеки Організації українських націоналістів” опублікована в Юридичному віснику УКД.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також цього тижня кандидатський диплом отримав ще один відомий прикарпатський колишній “свободівець” Михайло Ноняк.

Так 15 грудня сотник Майдану, колишній заступник міністра у Міністерство доходів і зборів України і екс-заступник голови у Укртрансбезпека, а нині голова профспілки у ВП військових, працівників правоохоронних органів та учасників бойових дій здобув наукову ступінь кандидата економічних наук…

Нагадаємо, що нещодавно, в один день,  26 листопада, ще два відомих політика з Прикарпаття відзначилися своїми досягненнями:

  • екснардеп, який навіть кілька місяців побув віце-прем’єром, голова Івано-Франківської облради і теж “свободівець” Олександр Сич здобув науковий ступінь доктора політичних наук за спеціальністю теорія та історія політичної науки;
  • екснардеп та колишній директор гірськолижного курорту «Буковель», а нині – депутат Івано-Франківської облради та один з лідерів партії “За майбутнє” Олександр Шевченко став почесним доктором Академії Івана Золотоустого, УГКЦ.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності