Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Вихід Безуглої ЩЕ НІЧОГО НЕ ОЗНАЧАЄ…

Народна депутатка Мар’яна Безугла написала заяву на вихід із фракції та партії «Слуга народу».

Нардеп заявила, що не хоче мати справ із тими, хто «встромив їй ніж у спину», і тими, хто «заплющує очі на ставлення до партії в суспільстві».


Раніше Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук пояснив, що звільняти Мар’яну Безуглу з посади заступниці голови комітету з нацбезпеки, оборони та розвідки можна буде лише після відповідного рішення погоджувальної ради депутатських фракцій і груп.

Раніше ми писали, що у Верховній Раді з’явився проєкт постанови про відкликання народної депутатки Мар’яни Безуглої з посади заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Також нагадаємо, що Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відкликати народну депутатку Мар’яну Безуглу з посади заступника голови комітету.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності