Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ВИКЛИК КИНУТО! – Садовий викликає Синютку на теледебати

Мер Львова Андрій Садовий викликав народного депутата і екс-голову ЛОДА Олега Синютку на телевізійні дебати. Обидва політики вийшли у другий тур виборів на голову Львівської ОТГ, який відбудеться ймовірно 15 листопада.

«А тепер про дебати. В другому турі, коли відомі два фіналісти, вони, безумовно, повинні відбутисьЯ готовий до спілкування зі своїм опонентом. Сподіваюсь, пан Синютка також готовий до конструктивної розмови, а не того, що ми бачили впродовж останніх місяців. Час і місце – до обговорення», – написав 27 жовтня у Facebook мер Львова Андрій Садовий.

 ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Раніше Олег Синютка також виявляв бажання подебатувати з Садовим. Напередодні дня голосування вони навіть обмінялися репліками з цього приводу у прямому ефірі 1+1.

Нагадаємо, що напередодні другого туру виборів мера у 2015 році прямі теледебати між Садовим і Кошулинським організувало «UA: Суспільне», модератором виступив відомий журналіст Сергій Рахманін.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що офіційних результатів місцевих виборів у Львові ще не оприлюднили. За попередніми підрахунками, за Андрія Садового проголосували 40,6% виборців, за Олега Синютку – 30,7%. Кандидат від ВО “Свобода” колишній віце-спікер ВР Руслан Кошулинський набрав 9,5%, зайнявши третє місце, вибув з виборчих перегонів…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності