Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Які погони в дружини головного розвідника-аспіранта країни Буданова?

Дружину керівника Головного управління розвідки України, який під час війни знайшов час поступити в аспірантуру для написання дисертації, Маріанну Буданову отруїли важкими металами. Жінка перебуває у лікарні.

Після тривалого погіршення стану здоровʼя Маріанну Буданову госпіталізували.

«Зараз завершується курс лікування, далі — контроль лікарів», — зазначив співрозмовник у ГУР і додав, що жінці діагностували ураження важкими металами.

«Ці речовини жодним чином не використовуються в побуті і воєнній справі. Їхня наявність може вказувати на цілеспрямовану спробу отруєння конкретної людини», — зазначили у розвідці.

Джерела підтвердили, що на Кирила Буданова також вчиняли замахи до та після повномасштабного вторгнення. Нині ведеться розслідування з приводу імовірної спроби вбивства дружини начальника ГУР МО України.

Раніш керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов в інтервʼю «Радіо Свобода» заявив, що його дружина Маріанна наразі проживає разом із ним у його робочому кабінеті, хоча і не працює в ГУР.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Із червня 2021 року вона працює радницею мера Києва Віталія Кличка.

Кирило й Маріанна Буданови побралися в серпні 2013 року. У жовтні 2022 року Буданова дала інтервʼю українському журналу Elle, у якому розповіла про себе.

Вона повідомила, що за освітою психолог, із 2015 до 2017 року займалася волонтерською діяльністю в Головному військовому госпіталі, що на вул. Госпітальній у Києві.

Раніше представник ГУР Міноборони Андрій Юсов розповів, що керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов вже пережив більше десятка замахів на своє життя. Один з них – ракетний удар удар по офісу ГУР.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Очільник української розвідки Кирило Буданов так само розповідав, що пережив численні замахи на себе.

Представник ГУР МО Андрій Юсов розповів, що глава розвідки Кирило Буданов зі сміхом реагує на фейки роспропаганди про свою «смерть».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності