Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Японія вже звертається до Трампа як до… майбутнього нового президента…

Японія, головний союзник США в Азії, просить Трампа не домовлятися з Китаєм, оскільки боїться дестабілізації миру у регіоні, хоча ще недавно сам Трамп пообіцяв в разі своєї перемоги на чергових президентських виборах, що США оголосять Китаю економічну/торгівельну війну і обов’язково її виграють…

Про це повідомляє Reuters.

Японія, будучи найближчим союзником США в Азіатському регіоні, застерігає кандидата в президенти Дональда Трампа від укладання з Китаєм угод, здатних нівелювати багаторічні зусилля зі стримування Пекіна та дестабілізувати тендітний світ у регіоні.

Японія почала взаємодіяти з близьким оточенням Трампа, оскільки він тепер фаворит на перемогу у виборах у листопаді за результатами деяких опитувань.

Головний страх Токіо полягає в тому, що у разі повернення Трампа до влади він може укласти з Китаєм торгову або оборонну угоду, яка зведе нанівець зусилля країн G7 зі стримування Пекіна.

У рамках своєї передвиборчої кампанії 2024 року Трамп не анонсував потенційних угод із Китаєм.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Чергові вибори президента США заплановані на 5 листопада 2024 року. У виборах беруть участь дві основні політичні партії США: Демократична та Республіканська. Головним кандидатом від демократів вважається чинний американський лідер Джо Байден, від республіканців – Дональд Трамп.

Раніше ми писали, що Дональду Трампу доведеться витратити на врегулювання двох судових позовів майже всю наявну готівку. Кандидат у президенти США ризикує втратити 15% своїх статків.

Також нагадаємо, що екс-президент США Дональд Трамп категорично не згоден з імміграційною угодою, що обговорюється в Конгресі, називаючи південний кордон США «відкритою раною» і «найгіршою в історії».

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що вважає експрезидента США Дональда Трампа єдиним «сильним лідером», який здатен зупинити війну росії проти України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності