Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЄС погрожує Польщі фінансовими санкціями, – так звана “гендерна диктатура”?

Євросоюз почав шантажувати католицьку Польщу фінансовими санкціями за вихід із Стамбульської конвенції та активного спротиву ЛГБТ-ідеології, яка несе загрозу для сім’ї. Гендерна диктатура в дії?

Польщі можуть загрожувати фінансові втрати, якщо вона вийде з європейського договору про запобігання насильству щодо жінок.

Про це заявив французький міністр у справах Європи Клеман Бон, повідомляє Reuters.

Як зазначив міністр, Польща може отримати “удар по гаманцю” завдяки новим механізмам в бюджеті ЄС, якщо вона вийде з договору.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Якщо це станеться, то будуть наслідки“, – сказав Бон.

Як повідомлялося, 27 липня міністр юстиції Польщі зробив перший крок до виходу країни зі Стамбульської конвенції.

ЧИТАТИ ДО ТЕМИ:

Нагадаємо, що перед цим шістьом містам Польщі, які оголосили себе «сферами вільними від ЛГБТ» відмовили у фінансуванні проєктів з боку ЄС.

Про це у Твіттері повідомила комісар ЄС з питань рівності Гелена Даллі.

«Держави-члени та органи державної влади повинні поважати цінності та основні права ЄС», — пояснила вона.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За рейтингом організації ILGA-Europe, опублікованим у травні, Польща посіла останнє місце серед країн ЄС за рівнем забезпечення прав сексуальних меншин. У цьому рейтингу Країни оцінюють за широким спектром критеріїв, зокрема, йдеться про рівність, мову ненависті, законодавче визнання гендерної ідентичності тощо.

Сьогоднішня дійсність показує зворотній бік рівності прав та “толерантності”, що перетворюється в справжню диктатуру. Якщо країна робить спробу відстоювати сімейні цінності, а не йти на догоду ЛГБТ, то її починають пригноблювати та тероризувати санкціями. Подібні речі можуть чекати і Україну, якщо ми ратифікуємо Стамбульську конвенцію.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності