Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Євроколії до найбільших міст України, – обіцяє Мінінфраструктури

«Укрзалізниця» та Корейська Національна Залізниця Республіки Корея (Korean National Railway) планують спільно працювати над розвитком комфортних швидкісних пасажирських перевезень в Україні.

Для України це буде реалізація високошвидкісних залізничних перевезень і один з найамбітніших інфраструктурних проєктів.

Про це повідомляє повідомляє  України Владислав Криклій.

Зокрема, сторони підписали відповідний меморандум про взаєморозуміння та співробітництво.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«…Зараз вже маємо офіційні підписані домовленості з Корейською національною залізницею, які передбачають грантове фінансування пре-ТЕО для будівництва євроколії в Україні. Нам потрібні швидкості 21 століття (а зараз ми говоримо про 250 км/год і більше) та інтеграція із залізницями країн ЄС», – відзначає Владислав Криклій у своєму дописі в Фейсбуці.

Таким чином планують побудувати чотири нові залізничні ділянки, протяжністю майже 2 тисячі кілометрів нової залізничної колії в Україні.

Одна з них, за маршрутом Київ-Харків пролягатиме через Полтавщину.

Крім того, євроколії планують прокласти за такими маршрутами: Київ – Львів – Держкордон; Київ – Одеса; Київ – Харків; Київ – Дніпро – Запоріжжя.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності