Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

За рік рф випустила 5 тис. ракет і завдала тисячі бомбових ударів по Україні

Сьогодні 365-й ДЕНЬ ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ. росія зацей час випустила майже п’ять тисяч ракет по території України та завдала тисячів бомбових ударів.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Збройних сил України бригадний генерал Олексій Громов.

«Загалом від початку повномасштабної збройної агресії російськими окупаційними військами по об’єктах на території України завдано майже п’ять тисяч ракетних і майже 3,5 тисячі авіаційних ударів», – повідомив Олексій Громов.

Крім того, за його словами, загарбники завдали майже 1,1 тисячі ударів із застосуванням безпілотних літальних апаратів.

Раніше ми писали, що росіяни під час чергового обстрілу випустили по Україні 11 зенітних керованих ракет. З них 10 впали у Бєлгородській області.

Також нагадаємо, що у Валуйському міському окрузі у Бєлгородській області (рф) впав літак російського міністерства оборони.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності