Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Загинула одна з найвідоміших світових борців із корупцією

Сьогодні прийшлі жахлива новина для всієї світової антикорупційної спільноти. Голова Базельського інституту врядування Ґрета Феннер трагічно загинула в автокатастрофі.

Вона зробила надзвичайний і неоціненний внесок у зміцнення урядової політики та розбудову систем запобігання і боротьби з корупцією в десятках держав включно з Україною.

Кілька українських інституцій тісно співпрацюють з Базельським інститутом, отримуючи унікальну експертизу і підтримку впровадження антикорупційних політик та інструментів.

Українське НАЗК також долучено до низки спільних проектів, а в березні з пані Феннер було досягнуто домовленостей про розширення співпраці (http://surl.li/sjjyk). Дуже боляче усвідомлювати, що ці кроки ми будемо реалізовувати без участі головної рушійної сили цієї авторитетної установи.

Світова антикорупційна правова спільнота висловила співчуття родині та команді Basel Institute on Governance.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності