Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

ФБР намагається швидко залагодити справу компанії “Бурізма” і участі Байдена-молодшого, – Трамп може перемогти на виборах…

Колишнього інформатора ФБР звинуватили у брехні щодо ролі президента США Джо Байдена та його сина Хантера в українському бізнесі.

Про це повідомляє телеканал CNN.

Зазначається, що звинувачення отримав 43-річний Олександр Смирнов через брехню та створення неправдивих дописів про залученість Байдена і сина у бізнес української газової компанії «Бурізма».

В обвинувальному акті стверджується, що історія Смирнова для ФБР була «фабрикацією, мішаниною з незначних бізнес-зустрічей та контактів, які справді були, але пізніше, ніж він стверджував, і проводилися для ознайомлення «Бурізми» з продуктами й послугами, а не обговорення хабарів Джо Байдену».

Крім цього, дані, які надав Смирнов, ймовірно, були центральним елементом у звинуваченнях, які республіканці планували використати для спроби імпічменту Байдена.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Протягом місяців ми попереджали, що республіканці будували свої змови щодо Хантера та його сім’ї на брехні людей із політичними цілями, а не на фактах. Ми були праві, і повітря вийшло з їхньої повітряної кулі. Це лише ще один випадок того, як голови Комер і Джордан поширюють неправду на основі нечесних, неправдоподібних звинувачень і свідків», – сказав адвокат Хантера.

Нагадаємо, що у 2020 році міністерство фінансів США внесло до списку санкцій народного депутата того часу Андрія Деркача за його спроби втрутитися в американські вибори. У відповідь Деркач і колишній прокурор Костянтин Кулик опублікували чергову порцію компромату на Байдена і компанію «Бурізма», в якій працював його син Хантер.

Як  написала газета The New York Times, 14 лютого Трамп, який колись чи не першим і поки єдиним в історії США віддав наказ атакувати російське угрупування в Сирії, припустив, що він зробить більше для захисту України, ніж діючий президент-демократ і ліберальний боягуз, який, за його словами, фактично поступиться Україною як подарунок президенту росії путіну… Це ж не так відкрито повторюють й інші західні консервативні політики як Борис Джонсон, Анджей Дуда та ін..

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності