Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Закарпатський курортний Рахів місяць без мера, – втік закордон?..

Місцеві жителі кажуть, що місто без керівника вже близько трьох тижнів, адже Віктор Медвідь втік за кордон.

За інформацією, яку надали журналістам місцеві жителі, очільник Рахова Віктор Медвідь втік, щоб уникнути відповідальності за хабарництво та списання великих сум грошей на премії своїм колегам.

Так, як вдалося з’ясувати від очевидців, правоохоронці з обшуком навідалися до міського голови, а він вдався до втечі. Люди подейкують, що Віктор Медвідь втік за кордон, однак жодної інформації від пресслужби місцевого відділку поліції немає, як і коментаря від міської ради. Однак, буквально нещодавно на сайті МВС появилася офіційна інформація – Віктор Медвідь у розшуку!

Чудова гірська місцевість Рахова не залишає жодного туриста байдужим, однак місцева влада роками не займається питанням туризму та доступом людей до гірської місцевості, а саме ремонтом доріг. Натомість, кошти з місцевого бюджету опиняються не там, де мали б, а в кишенях чиновників, які вже без сорому обкрадають бюджет та простих людей.

Тож, хто зараз керує містом та чому дана інформація про втечу міського голови замовчується – загадка. Однак, варто зауважити, що місцеві жителі нарікають на те, що ситуація в місті значно погіршилася, а все через безкарність місцевих чиновників.

Зауважимо, що в Рахові останні декілька місяців розкриваються великі схеми хабарництва та обороту великих сум грошей, які просто списуються в кишені чиновникам. Зокрема мова йде про працівника Рахівської лікарні, який нараховував колегам зайві кошти, а саме  236 тис. гривень.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також у розтраті понад 2 млн грн на будівництві реабілітаційного центру, тут вже підозрюють заступника міського голови Рахівської міської ради та підрядника.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності