Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Мера Рівного відсторонено від посади, а голова Тернопільської облради уник відсторонення…

Міського голову Рівного Олександра Третяка суд визнав винним у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення

Як повідомляє місцеве видання Рівне Медіа, сьогодні, 10 липня суддя Петро Денисюк оголосив рішення, згідно з яким міського голову визнано винним за ч. 1, 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Це передбачає покарання у вигляді штрафу в 6 800 грн та позбавлення права обіймати посаду терміном на один рік.

Це рішення Третяк може оскаржити протягом десяти днів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше НАЗК склало на мера Рівного три протоколи про корупцію (стосовно повернення премій самому, призначення Марії Корнійчук на посаду керуючої справами міськвиконкому та призначення їй премій та надбавок).

Остання, до слова, була його спонсоркою під час виборчої кампанії, зокрема внесла на виборчий рахунок 45 тис. гривень).

Нагадаємо, на минулому тижні САП вимагала відсторонення голови Тернопільської облради – свободівця Михайла Головка, якого затримали на хабарі у 2,4 млн. грн, а гуманний суд відпустив під 805 тис. грн застави, після чого той, як ні і чому не бувало, повернувся до своєї роботи та дав пресконференцію ЗМІ про буцімто його замовне політичне переслідування.

Далі засідання Вищого антикорупційного суду щодо відсторонення Головка від посади довелось відкласти – голова Тернопільської облради Михайло Головко, в кращих традиціях регіоналів і їх наступників, ліг у лікарню перед судом про відсторонення від посади…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності