Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Захід більше хвилює доля українського зерна, аніж України?..

Глава МЗС України Дмитро Кулеба ще раніше звинувачував Туреччину в тому, що та перекуповує у РФ вкрадене в Україні зерно та допомагає у його перепродажі.

І ось тепер Туреччина випустила з Босфору російське судно із краденим зерном. Російське суховантажне судно “Матрос Позинич” з краденим українським зерном пройшло протоку Босфор. На судно завантажили 27 тисяч тонн пшениці у Севастополі, повідомляє “Миротворець”.

Суховантаж вказав порт призначення Бейрут, проте знову йде до сирійського порту Латакія.

Водночас: “Президент США Байден робить все можливе для доставки українського зерна на світові ринки”, – заявляє представник Білого дому з питань національної безпеки Джон Кірбі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також Байден повідомив на початку тижня, що минає, що вздовж кордону з Україною буде збудовано тимчасові елеватори, щоб допомогти експортувати зерно.

Це також допоможе впоратися зі зростаючою глобальною продовольчою кризою в Світі. Але якщо Світу байдуже щодо долі України у цій війні, раз він їй відмовляє у важкоиу наступальному озброєнні та далекобійних ракетах, то чому Україні не має бути байдуже до якогось можливого світового голоду і того, що орди мігрантів з Африки, Азії і Пд. Америки можуть знову захлинути Захід, той захід, що бід брехливі обіцянки безпеки за Будапештським меморандумом роззброїв Україну, а потім досі відмовляє їй у прийнятті в НАТО, Захід, який пообіцявши членство в ЄС приніс їй Революцію Гідності… а потім її кинув.

Тож у Польщі вже повідомили про швидке будівництво сховищ для українського зерна, про це  заявив міністр сільського господарства Генрік Ковальчик.

Облаштування тимчасових сховищ може тривати чотири-чотири місяці. Максимальна кількість зерна, яку можна перевантажити до Польщі – 1,5 млн. тонн.

Зазначимо, як сьогодні відомо з історії, коли СРСР потребував валюти на початках свого існування, США чудово знали у 1932-33 рр., що купують в нього конфісковане в українських селян зерно, і ця конфіскація спричинила Голодомор, але це американців не зупинило. Як не дивно, першими піддали СРСР критиці та засудженню за Голодомор Юзеф Пілсудський та… Адольф Гітлер… А в цей час на Донбасі, Півдні та Центрі України пустуючі оселі померлих від голоду Українців совіти вже активно заселяли кацапами, чиї нащадки сьогодні, вже після 24 лютого, ще й далі кажуть “какая разніца”…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності