Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Замість очільника поліції Львівщини у відставку подав голова Нацполіції України Князєв

Поки голова Львівської ОДА Маркіян Мальський попросив керівника Нацполіції Львівської області Василя Віконського написати заяву на звільнення, замість нього це зробив глава Нацполіції України Сергій Князєв, який оголосив про намір піти у відставку із займаної посади.1567609617-278

Тож про все за чергою:

Маркіян Мальський заявив під час апаратної наради у Львівській ОДА, що поліція має право застосовувати силу, попри це у Соснівці було перевищення повноважень. Зараз активісти вимагають від Василя Віконського негайно написати заяву на звільнення.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИЗатримано Семена Семенченка… серед пікетувальників вагонів із російським вугіллям на Львівщині

Натомість Віконський заявив, що напише заяву про звільнення лише за вказівкою очільника Нацполіції України Сергія Князева. Нагадаємо, під час заходів із розблокування руху поїздів на станції Соснівка у Львівській області постраждало восьмеро поліцейських.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В цей же час Князєв на брифінгу сказав наступне: «Я ухвалив рішення подати у відставку. Тільки що повернувся, передавши міністру заяву. Честь маю».

Він не став пояснювати причину ухваленого рішення.

Сергій Князєв став головою Нацполіції у лютому 2017 року.

ТАКОЖ ДО ТЕМИПольські митники перехопили готівкову контрабанду з України

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Напередодні з його іменем опосередековано пов’язали ситуацію із ексдружиною Вікторією Князєвою на кордоні. Повідомлялося, що вона буцімто спільно із ще кількома особами не задекларувала при виїзді за кордон значну суму грошей. Сам голова Нацполіції назвав це повідомлення «дезінформацією» та «інформаційною атакою», вказавши, що відповідальність за ці гроші ніс власник будівельної компанії, на якого працює його колишня дружина.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності