Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Зарікався принципово мер-свободівець в Білорусії не купувати

КП “Електроавтотранс” Івано-Франківської міської ради оголосило тендер на закупівлю трактора “Беларус-82.1” зі світлодіодною світловою панеллю – Стріла Ultra Slim 39-36 led Yellow.

Про це повідомляє місцева ІА “Курс“.

Разом із трактором переможець тендеру має поставити навісне обладнання – гідроповоротний снігоприбиральний відвал ДМТ-01-01-01 та розкидач МВУ-0,5П. Очікувана вартість закупівлі – 600 тисяч гривень. Аукціон запланований на 26 листопада.

мер пересів з велосипеда на трактор

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У тендерній документації йдеться, що трактор має бути виготовлений не раніше 2021 року. Постачальник має дати гарантію та трактор не менше як на 24 місяці, а на навісне обладнання – не менше як на 12 місяців.

Трактори “Беларус-82.1” виготовляються на Мінському тракторному заводі, який входить до білоруського державного холдингу “МТЗ-холдинг”.

Нагадаємо, що у червні цього року депутати Івано-Франківської міської ради прийняли звернення до президента, РНБО та Верховної Ради з вимогою введення санкцій проти режиму Лукашенка і припинення дипломатичних відносин між Україною та Білоруссю, які фактично вважаються оголошенням війни.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відтак на сайті міської ради з’явився проєкт рішення про надання дозволу КП “Полігон ТПВ” на укладення договору фінансового лізингу на придбання білоруської спецтехніки. Але на сесії міськради це питання зняли з порядку денного.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, принциповий, як усі свободівці, пояснив, що місто відмовляється брати в лізинг білоруську техніку. Йдеться не лише про КП “Полігон”, а й про інші комунальні підприємства. Він пообіцяв, що жодної угоди з білорусами не буде.

Ну, а в Білорусі вже подейкують, що Бацька Лукашенко за таку принципову позицію хлопців, які ще півроку тому йому не оголосили війни від імені України, вирішив назвати наступну модель трактора “Свабодаю”…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності