Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Зеленський перевів стрілки на Стефанчука…

Президент України Володимир Зеленський відреагував на петицію про позбавлення мандатів всіх народних депутатів від забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя».
Про це йдеться на офіційному сайті Глави держави:
«Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» мною розглянуто розміщену на вебсайті Офіційного інтернет-представництва Президента України 9 січня 2023 року електронну петицію громадянина А.О.Подлуцького «Просимо Президента звернутись до Верховної Ради, щоб та розглянула законопроєкти про позбавлення мандатів депутатів від ОПЗЖ», яку підписали понад 25 тис. осіб… Ураховуючи зазначене, я звернувся до Голови Верховної Ради України Р. Стефанчука з проханням опрацювати викладені в електронній петиції пропозиції та поінформувати про результати розгляду автора звернення», – відповів президент.
Станом на ранок 3 лютого 2023 року петицію підписали вже більше 37 тисяч українців.
Нагадаємо, що СБУ проведено низку обшуків у представників будівельних компаній Києва, підконтрольних одному з депутатів Верховної Ради від забороненої партії «ОПЗЖ». На переконання слідства, ці комерційні структури були залучені до протиправних схем легалізації коштів в інтересах колишніх депутатів Віктора Медведчука і Тараса Козака.
Нагадаємо, 13 січня Верховна Рада позбавила мандатів Віктора Медведчука, Андрія Деркача, Рената Кузьміна, Тараса Козака через наявність у них громадянств інших країн.
11 січня президент Володимир Зеленський позбавив усіх вищезазначених осіб громадянства України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності