Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Зміна стратегії росії логіці не піддається – це найнебезпечніше…

Після серії поразок від ЗСУ, вчергове змінено командування західного угруповання ЗС рф, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Із метою відновлення “стійкості управління” угруповання, його очолить командувач угруповання військ “центр” генерал-лейтенант Олександр Лапін, разом зі своїм штабом.

На даний час оперативний склад УВ “центр” перемістився з Луганська до командного пункту західного угруповання.

Водночас «ґрустная лошадь путіна» Лавров заявив: «россия не отказывается от переговоров с Украиной, но чем больше откладывается процесс, тем сложнее будет договориться».
Адже перед цим секретар РНБО України Олексій Данілов вже заявив: «ЗСУ зупиниться там, де будуть закінчуватися наші інтереси. Україну вже не влаштує ані здавання росією Криму з Донбасом, ані репарації за «вторгнення». Київ разом із західними союзниками добиватиметься повної капітуляції та демілітаризації рф».
Попри це росія поки здаватися не збирається.
Так за минулу ніч, на 12 вересня, москалі нанесли 12 ракетних по українській інфраструктурі та завдали три десятки артобстрілів.
А в Казахстані зафільмували запуск росією ракет по Україні з вод Каспійського моря, що ще раз підтверджує раніше відому інформацію.

Також путін наказує російським державним корпораціям та олігархам створювати приватні військові компанії (ПВК) на зразок ПВК “Вагнера”, заявляє журналіст Христо Грозєв з посиланням на власні джерела.

В цей же час “союзник під примусом” путіна бульбенфюрер Білорусі Олександр Лукашенко, аналізуючи ситуацію, вчора заявив: «Видит бог, эта ссора того не стоила», –  і заявив, що готовий повернути посла Білорусі до Києва.
За словами Бацьки, він “як навчена роками і миролюбна людина“, завжди виступав за добросусідські відносини з Україною і готовий зробити перший крок назустріч.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності