Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Знайшли, куди зникає бруківка з вулиць Львова

Львівська поліція з’ясовує походження “австрійської” бруківки, виявленої на приватному подвір’ї у м. Винники, що під Львовом.

Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, мерія оперативно відреагувала на інформацію у соцмережах про виявлену бруківку на приватній території у м. Винники на вул. Озерній.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: У ЛЬВОВІ ЗНИКЛА АВСТРІЙСЬКА ДОРОГА ЗАВШИРШКИ 8 МЕТРІВ І ЗАВДОВЖКИ 10 КІЛОМЕТРІВ

Зокрема, зранку туди виїхали представники департаменту житлового господарства та інфраструктури, викликали слідчо-оперативну групу поліції, яка зараз з’ясовує походження бруківки.

Ми оперативно відреагували на інформацію про виявлену бруківку у Винниках на вул. Озерній. Зранку туди виїхали представники департаменту, представники ЛКП «Львівавтодор». Зі слів власника, це його власна бруківка, яку він придбав на сайті OLX. Ця бруківка була демонтована з приватної території колишньої ШРБУ № 1. У власника є підтвердження цих слів, яке він готовий надати поліції. Однак ми викликали слідчо-оперативну групу поліції, яка зараз з’ясовує цю ситуацію”, — повідомила Ірина Маруняк.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ТАКОЖ ДО ТЕМИ: Історична бруківка Львова, Чернівців та ін. міст України давно є товаром на “чорному ринку”

Напередодні депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич виклав у “Facebook” фото великої кількості бруківки, яка була розвантажена за одним із будинків на вул. Озерній.

P. S. Пригадується, ще у 2013 році львівські таксисти розповідали, що за бажання і наявності чи малих коштів, можна придбати славнозвісну бруківку для приватних цілей. Окрім ціни $3 за 1 шт. більших розмірів та відповідно $5 за малу (т. зв. «глянсовану») продавцю-дорожнику необхідно ще й гарантувати, що викладати її Ви будете у себе на обійсті тільки за високим муром…

Невже таксисти говорили правду?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Куди поділася аналогічна австрійська бруківка з Івано-Франківська та Чернівців на початку 90-х рр. минулого сторіччя, теж ходять легенди…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності