Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЗРАДА! “Укрзалізницю” хочуть віддати в руки україно-російського “перебіжчика”

Громадянина України, який упродовж гібридної війни, яку веде Росія проти його Батьківщини (а може і не його тепер?), працював на користь ворожої держави в Кабміні розглядають головним претендентом очолити скандальну і збиткову (окрім її керівництва) “Укрзалізницю”.
Про це повідомляють компетентні інсайдерські джерела з Печерських пагорбів.
Одним із його лобістів є новоспечений Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков (чи теж той, хто його пролобіював у міністерське крісло?)
Тож, одним із ймовірних кандидатів на посаду голови Правління УЗ може бути Василь Гладких.
Достойний та професійний чоловік.

Протягом 2000–2002 років за часів президента Кучми і прем’єра Януковича — заступник Генерального директора «Укрзалізниці».

З 2005 року, за прем’єрства Єханурова, призначений генеральним директором «Укрзалізниці».

У 2007 році призначений керівником представництва ВАТ «Російські залізниці» в Україні.

Щоправда зараз головний кандидат в крісло керівника “УЗ” працює на Росії, в РЖД. – Підривав таким чином, певно, економіку ворога, беручи у нього зарплату?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бо має добрий досвід“, – основний аргумент на користь Гладких з боку його “сватів”, якими, як і ним самим, мабуть, пора була б зайнятися РНБО та СБУ, щоб досі проведена робота ними і Президентом робота не зійшла нанівець, допустивши до МЕГАСТРАТЕГІЧНОЇ ДЕРЖАВНОЇ ОБОРОННОЇ СФЕРИ потенційного “агента Кремля”.
Постають риторичні запитання до прем’єра Шмигаля і міністра Кубракова:
– Чим така особа може прислужитися рідній Ненці Україні?!
– Чи Україні потрібні такі “спеціалісти”?!
– Яка думка працівників Укрзалізниці?!
– Яка думка бійців Української Армії, які щодня кладуть своє життя на сході України у боротьбі з Росією та фінансованими нею бойовиками?!
– Що про це скажуть українці – електорат не тільки “Петра Мальдівського”, але й цього Уряду і президентської партії “Слуги Народу”?!
ФОТО архівні з відкритих джерел

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності