Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

23 померлих в Норвегії, 13 паралізованих в Ізраїлі… Чим вакцинувалися Папи й інші VIP?

Все більше новин надходить з усього світу про смертність і побічні дії від вакцинації, щойно з Норвегії про 23 померлих та з Ізраїлю щодо 13 із паралічем

1.

Після вакцинації від коронавируса препаратом Pfizer/BioNTech в Норвегії померли 23 людини.

Всім їм було за 80, а деяким – за 90.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Всього з кінця грудня щеплення зробили понад 25 тисяч жителів королівства.

Першими в черзі були постояльці будинків престарілих в Осло. Норвезьке агентство з лікарських засобів зробило висновок, згідно з яким причиною смертей став “важкий перебіг вже наявних у літніх людей захворювань на тлі побічних ефектів” препарату (серед іншого, жар і алергічні реакції).

У зв’язку з інцидентом представник агентства Стейнар Мадсен зазначив наявність в рідкісних випадках “факторів ризику у пацієнтів старшого віку з ослабленим здоров’ям”. Він закликав лікарів застосовувати індивідуальний підхід при вирішенні, кому з пацієнтів слід зробити щеплення, а кому – ні. Зокрема, медик нагадав, що особливу увагу варто звертати на підопічних з такими серйозними захворюваннями, як серцева недостатність, деменція і хронічна обструктивна хвороба легень.

Нагадаємо, що раніше у Німеччині під час кампанії масової вакцинації від коронавірусу постраждали восьмеро працівників будинку для літніх людей, бо отримали дозу вакцини, яка уп’ятеро перевищувала необхідну.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

2.

А ось в Ізраїлі щонайменше у 13 осіб розвинувся тимчасовий параліч лицьового нерва після того, як їм ввели вакцину від коронавіруса компанії Pfizer, повідомляє WION.

Принаймні, 28 годин я ходив з паралізованим обличчям. Я не можу сказати, що зараз все повністю зникло, але, крім цього, у мене не було інших симптомів“, – розповів журналістам один з вакцинованих.

При цьому в Міністерстві охорони здоров’я Ізраїлю уточнили, що кількість подібних інцидентів може збільшитися, проте причин відмовлятися від наступного етапу вакцинації від коронавірусу чиновники не бачать.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зараз клініки приймають рішення про введення другої дози вакцини в кожному окремому випадку.

На днях же світові ЗМІ повідомили, що уже вакцинувався президент Туреччини Реджеп Ердоган (66 років), а також діючий Папа Римський Франциск-І (84 роки) та Папа-емерит Бенедикт-ХVІ (93 роки). Тож виникає цілком логічне запитання: А чим же вакцинувалися ці “молоді парубки”, раз у них нема жодних побічних дій?..

Офіційно: 13 січня Туреччина схвалила екстрене застосування китайської вакцини компанії Sinovac.. Першим щеплення від коронавірусу отримав міністр охорони здоров’я Фахреттін Коджа…

Україна також отримає вакцину від Sinovac Biotech упродовж 30 днів після реєстрації. Передбачено, що вакцина повинна мати ефективність щонайменше 70%. Якщо ефективність буде меншою, компанія-виробник компенсує Україні витрачені кошти.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Про деталі вакцинації обох Понтифіків жодне ЗМІ теж не вдається…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності