Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

23 ракети випустили московити по Україні зранку 28 квітня

Сьогодні вночі, 28 квітня, близько 4 години ранку московитські окупанти атакували Україну з літаків стратегічної авіації Ту-95 із району Каспійського моря.

Про це повідомили у Telegram Повітряні сили ЗСУ.

Підрозділами зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗС України у взаємодії з ППО інших складових Сил оборони знищено 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555, а також два БПЛА оперативно-тактичного рівня.

Цілі знищені в зонах відповідальності повітряного командування «Центр», повітряного командування «Схід» та повітряного командування «Південь».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що війська московитів сьогодні вночі, 28 квітня, завдали ракетного удару по Умані Черкаської області. Ворожа ракета потрапила до багатоповерхового будинку.

Внаслідок ракетного удару кацапів по Дніпру, вночі 28 квітня, загинули жінка та дитина.

Сьогодні вночі, 28 квітня, в Україні оголошено масштабну повітряну тривогу, у низці регіонів лунали вибухи.

Додамо, що вночі 27 квітня, кацапські терористи завдали ракетного удару по Миколаєву. Внаслідок нічної ворожої атаки «Калібрами» постраждали 23 людини, одна – загинула.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності