Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Удар по Умані був символічним і попереджувальним для хасидів, – нацисти-московити

За оновленою інформацією, кількість загиблих внаслідок ракетного удару московитських окупантів по місту Умань зросла.

Місцева влада повідомляє, що загинули двадцять троє людей, серед них четверо діток. 18 чоловік поранено. Постраждалі отримують медичну допомогу, пошуково-рятувальні роботи тривають. Ще дев’ять перебувають у лікарні.

Раніше повідомлялося про трьох загиблих в Умані.

Нагадаємо, сьогодні, 28 квітня, вранці кацапські терористи обстріляли ракетами низку областей України. В Умані ракети влучили у багатоповерховий будинок. Загиблі є не лише в Умані: у Дніпрі жертвами ворожого обстрілу стали жінка з дитиною. У Києві уламки збитих ворожих ракет пошкодили ЛЕП і дорожнє покриття, загалом над столицею збили 11 московитських ракет.

Цікаво, що Умань не являє собою якусь стратегічну ціль для московитів, які від ранку на своїх сайтах та форумах зловтішаються уманською трагедією та пишуть, що “это было предупреждением этим жидовским мордам хасидам”, “пускай хасиды имеют в виду и знают…”

Нагадаємо, що Умань в Україні центром паломництва послідовників брацлавського хасидизму, на могилу цадика Нахмана, яка розташована в містіі. Паломники-хасиди відвідують Умань цілорічно, але переважна кількість прочан прибуває на свята юдейського нового року (вересень — жовтень), і саме у цей час минулого року кацапи навмисно завдали удару БПЛА по Умані із території тимчасово окупованого Криму…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності