Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Паломників-хасидів в Умані росіяни цілеспрямовано атакували іранськими дронами, а Ізраїль досі мовчить…

Війська росії цілеспрямовано запускали по Умані іранські дрони-камікадзе Shahed-136, щоб атакувати євреїв-хасидів, які зараз в місті відзначають свято Рош га-Шана, повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони.

За даними ГУР, за останні кілька днів на півдні України ЗСУ збили понад десять Shahed-136.

Частину цих дронів запустили з території окупованого Криму та скерували на Умань.

Москалі хотіли поцілити в релігійні обʼєкти хасидів із великим скупченням людей.

«Заплановані терористичні акти саме проти громадян Ізраїлю — це одна з умов передачі Іраном дронів росії. Як відомо, це не перший приклад співробітництва двох терористичних країн. Не так давно в Ірані збили український цивільний літак, начебто через помилку. Але за цим випадком проглядаються інтереси кремля», — заявили в спецслужбах.

Попри це досі нема жодних офіційних заяв на це в бік росії від уряду Ізраїлю, того самого, що досі не визнає Голодомор геноцидом українського народу, який в березні цього року скасував безвіз для українців, але в липні опам’ятався і відмінив ці обмеження, але й досі відмовляє Україні та її президенту Володимиру Зеленському, визнаного ізраїльськими ЗМІ найвпливовішим євреєм 2022 року, в підтримці у війні проти росії…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності