Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Генсек НАТО заслуги покращення підготовки ЗСУ приписує виключно Альянсу

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що завдяки зусиллям Північноатлантичного альянсу (НАТО) нині підготовка Збройних сил України (ЗСУ) краща, ніж у 2014 році. Велика Британія та інші країни — члени НАТО підтримують ЗСУ, «щоб вони могли захищатися».

Про це Єнс Столтенберг сказав на спільній прес-конференції з британським прем’єр-міністром Борисом Джонсоном.

«Українська армія, сили оборони тепер стали набагато сильнішими, ніж у 2014 році. Вони краще екіпіровані, краще підготовлені, краще керуються», – зазначив генсек НАТО.

Велика Британія, та інші країни — члени НАТО підтримують ЗСУ, «щоб вони могли захищатися», і це «право кожної нації», додав він.

Нещодавно підрозділи реактивної артилерії Об’єднаних сил ЗСУ провели польові навчання біля адміністративного кордону з тимчасово окупованим Кримом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЗСУ проведуть військові навчання з 10 по 20 лютого із застосуванням та бойовими відпрацюваннями можливостей Bayrаktar, Javelin, та NLAW.

Збройні сили України розпочали планові командно-штабні навчання «Метелиця-2022» з управління угрупованнями військ під час бойових дій. Вони продовжаться протягом лютого у певних районах на всій території України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності