Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

А РАПТОМ ПРОГРАЄМО, ЧИ ВЛАДА В УКРАЇНІ ПОМІНЯЄТЬСЯ? – пам’ятник Катерині-ІІ обережно перевезуть

Більшість мешканців багатонаціональної Одеси показали себе справжніми українцями у час війни, яка усіх об’єднала разом, якби це не злило екс-регіонала мера міста Геннадія Труханова, який досі чомусь уникає ретельної люстрації влади і правохоронних органів, як один із найбільших пропагандистів ідей руского міра в цій Українській Пальмірі. Тож не дивно, що представник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук заявив, що пам’ятник Катерині II в Одесі не руйнуватимуть, його просто демонтують та перевезуть.

“Як нищити пам’ятник російському самодержав’ю? – Авось свої вернуться і спитають за це, га?”, – мабуть саме така думка крутиться у голові цих горе-патріотів-перешиванців, які калорадську стрічку на піджаку вмить поміняли на синьо-жовтий значок…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності