Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Батько бореться з головним правом американців, а синка Гантера судять за зберігання зброї?!

Дволикий і фальшивий у всьому і з усіма такий…

Федеральний суддя у штаті Делавер, США, відмовився зняти звинувачення у зберіганні зброї з Гантера Байдена.

Про це повідомляє Reuters.

Окружний суддя США Мерієллен Норейка у Вілмінгтоні винесла рішення проти прохання Гантера Байдена відхилити два пункти звинувачення у брехні про вживання ним наркотиків та третій пункт звинувачення у незаконному зберіганні цієї зброї.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Постанова відкриває шлях до судового розгляду за звинуваченням у зберіганні зброї, яка орієнтовно має розпочатися 3 червня у Вілмінгтоні. Гантер Байден не визнав себе винним.

Гантер Байден став першою дитиною чинного президента, яку було звинувачено. Йому загрожує понад 20 років ув’язнення, якщо його визнають винним за звинуваченням у зберіганні вогнепальної зброї.

Адвокати Гантера Байдена стверджували, що звинувачення у зберіганні вогнепальної зброї слід зняти з низки причин, у тому числі через те, що закон, яким було пред’явлено звинувачення, ймовірно, був неконституційним після того, як Верховний суд США розширив права на зброю.

Прокурори висунули Гантеру Байдену, сину президента США Джо Байдена, нові звинувачення у несплаті податків за дев’ятьма пунктами.

Нагадаємо, Гантер Байден, син президента США Джо Байдена, визнає себе винним у двох податкових правопорушеннях та укладає угоду з Федеральною прокуратурою у справі за звинуваченням у наданні неправдивої інформації під час придбання вогнепальної зброї. Про це повідомляє CNN.

Син президента США Гантер Байден не визнав себе винним у двох податкових злочинах після того, як угоду про визнання провини було розірвано.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності