Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Бездонна прірва для мільярдів світової допомоги каже: “ГАМ”!

Потреби України складають 45 мільярдів доларів до кінця року. Таку цифру назвав голова НБУ Андрій Пишний, (даються в знаки і яйці по 17, і барабани для бомбосховищ, і ремонти доріг та стадіонів, серіали і ін.).

Про це він розповів в інтерв’ю виданню The Banker.

«Звичайно, ми стежимо за ситуацією в країнах-донорах і природним є е, що ми стурбовані. З початку року Україна отримала понад 35 мільярдів доларів фінансової підтримки.

Наші потреби до кінця року становлять 45 мільярдів доларів. Ми розраховуємо, що всі ці кошти прийдуть в Україну і всі необхідні рішення будуть знайдено», – сказав він.

Минулого тижня стало відомо, що наступного року Україна потребуватиме 41 мільярд доларів для покриття видатків, що  не пов’язані зі сферою безпеки і оборони.

Раніше ми писали, що Національний банк України після переходу до керованої гнучкості курсу гривні до долара готується перейти до поступового пом’якшення валютних обмежень.

Також нагадаємо, що банківська система України залишається стійкою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дані Нацбанку свідчать, що додатковий капітал потрібен лише кільком фінансовим установам.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності