Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Держдеп США застерігає американців від подорожей в… Україну – НЕБЕЗПЕЧНО!!!

Держдепартамент США рекомендував американцям не здійснювати поїздки в Україну. Офіційно причинами рішення відомство назвало високу захворюваність COVID-19, небезпечну ситуацію в Криму і на сході України, А ТАКОЖ… насильство радикалів на вулицях українських міст (нагадує чимось текст посла Ізраїлю в Україні про “бандерівців” і “мельниківців”).

Відповідне розпорядження опубліковане на сайті Держдепу США 20 квітня.

У США оцінили рівень небезпеки для своїх громадян в Україні як червоний (четвертий). Це означає, що американцям краще взагалі не подорожувати в нашу країну.

Окремо влади Сполучених Штатів просять не їздити своїх громадян до Криму і на окуповані території Луганської та Донецької областей. Так, про Крим в розпорядженні йдеться, що там є велике військову присутність Російської Федерації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Окупаційна влада продовжують зловживати і довільно садять до в’язниць іноземців та місцеве населення, особливо тих, хто вважається супротивником російської окупації півострова“, – йдеться на сайті Держдепу.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

У зв’язку з цим уряд США заборонило своїм співробітникам виїжджати до Криму і “не може надавати екстрені послуги громадянам США в Криму“.

Що стосується Луганської та Донецької областей, то їх не можна відвідувати через збройного конфлікту.

Сили під керівництвом Росії продовжують контролювати райони Донецької і Луганської областей, де триває збройний конфлікт призвів до загибелі більше 13 000 чоловік. Людям, в тому числі громадянам США, погрожували, затримували або викрадали їх протягом декількох годин або днів після того, як їх зупиняли на контрольно-пропускних пунктах, контрольованих силами під керівництвом Росії “, – йдеться в заяві Держдепу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У відомстві також вважають, що в Україні злочини проти іноземців та їх власності – звичайна справа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

По всій Україні, в тому числі в Києві, регулярно проходять демонстрації, часом переходять в насильство. Також мали місце політичні вбивства і вибухи. Надходять повідомлення про напади радикальних груп на групи меншин і поліцію“, – написано на сайті.

Крім того, в Держдепі послалися на заборону Федерального управління цивільної авіації цивільним літакам США виконувати польоти в українських районах польотної інформації Сімферополя і Дніпра.

Днями США рекомендували авіакомпаніям “обережно літати” над Україною.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А незадовго до цього раніше в міністерстві транспорту Канади рекомендували своїм авіакомпаніям дотримуватися обережності при польотах над Україною.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності