Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

“Друг України” Навальний написав передмову до книги терориста ДНР, надрукованої в США

Російський політикум — кубло невиправних імперців, де відверті нацисти знаходять підтримку у показних лібералів.

Яскравим тому доказом слугує передмова до американського видання одіозного українофоба з РФ і бійця терористичного угруповання “ДНР” Захара Прілєпіна.

Вступну частину книги англійською мовою написав ніхто інший як Алєксєй Навальний, про що повідомив на своїй сторінці у Facebook колишній народний обранець Ігор Мосійчук.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Фактично, системний російський опозиціонер Навальний, для якого “Крим — не бутерброд“, показав, що не соромиться співпрацювати з убивцею.

«Як вірно підмітила Наташа Влащенко, “колишніх імперців не буває”! Це все, що українцям варто знати про Навального», — наголосив екснардеп Мосійчук.

Попри це, багато пересічних українців, політиків та Міністерство закордонних справ України “вельми занепокоєне” затриманням Навального.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності