Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Двох ПОКІЙНИХ ДЕМОКРАТІВ переобрано до Конгресу США, – після цього Захід критикує Україну?

ДЕМОКРАТІВ Ентоні Делуку в штаті Пенсільванія та Барбару Купер у Теннессі, які не дожили до виборів, переобрали до Палати представників США.

Про це передають Fox News, Local Memphis, а також пишуть демократи палати представників у Twitter.

Так, у Пенсільванії переобрали колишнього конгресмена від цього штату Ентоні Делуку, який помер 9 жовтня у віці 85 років. Громадяни віддали за нього 85% голосів.

У штаті незабаром відбудуться позачергові вибори через таку ситуацію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Журналісти вважають, що деякі виборці могли не знати про смерть Делуки, проте більшість скоріше віддала перевагу ідеї позачергових виборів замість обрання кандидата третьої партії.

Демократи палати представників також відреагували на це: «Ми пишаємося тим, що виборці продовжують демонструвати свою довіру до нього (Ентоні Делуки) та його відданості демократичним цінностям, переобравши його посмертно».

Своєю чергою подібна ситуація сталася ще в одному зі штатів. У Теннессі вибори виграла Барбара Купер, яка померла 25 жовтня у віці 93 років.

У виборчій комісії округу стверджують, що ім’я Купер залишилося в бюлетені для голосування після її несподіваної смерті «відповідно до закону штату». Відтак у Теннессі проведуть позачергові вибори, щоб заповнити її місце.

Спікерка палати представників Ненсі Пелосі переобирається на новий термін до конгресу США.

Президент США Джо Байден назвав проміжні вибори у Сполучених Штатах «гарним днем для демократії» та заявив про готовність працювати з республіканцями.

Президент Сполучених Штатів Джо Байден під час пресконференції за підсумками проміжних виборів до Конгресу заявив, що планує брати участь у президентських виборах у 2024 році, але з остаточним рішенням не поспішає, бо вважає це «сімейним рішенням».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності