Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Чи пробачать американці ДЖО такі ляпи напередодні 8 листопада? (відео)

Хто би не прийшов до влади в США після виборів до Конгресу, їм доведеться враховувати думку американського суспільства про підтримку України. Про це заявив в інтерв’ю El Pais президент Володимир Зеленський.
Нагадаємо, що за даними екзитполів у США на виборах 8 листопада на всіх рівнях привладних сьогодні у Вашингтоні демократів явно випереджають більш рішучіші і радикальніші у зовнішній політиці республіканці…
“Я не бачу жодного ризику, коли йдеться про підтримку України з боку американського суспільства. Ми поважатимемо їхній вибір, але я думаю, що вони також поважатимуть вибір свого власного народу на користь допомоги Україні, на користь боротьби за демократію, свободу, міжнародне та гуманітарне право”, – сказав Зеленський.
Що цьому передувало:
Днями діючий президент США 80-річний Джо Байден припустився чергових ляпів у публічному виступі, що зафіксували відразу кілька опозиційних йому телеканалів і, навіть, кілька відверто ворожої до США країни. Інші в етер цього не пустили.

Він заявив, що працює президентом США лише півроку, переплутав слова “леді” та “геї” і повідомив, що розмовляв зі світилом світової науки, який помер до його народження.
Все це прозвучало під час виступу голови Білого дому перед виборцями Демократичної партії у Флориді у рамках заходу, присвяченого охороні здоров’я.
Байден обмовився, сказавши, що обійняв посаду “цього літа”.

“Я проїжджав заправку дорогою: бензин 3 долари 25 центів, а був 5 баксів, коли я вступив на посаду цього літа”, – сказав американський президент.
Тим часом він переміг на виборах у 2020 році, тому президентом він працює вже майже два роки.
Також старий політик переплутав слова “леді” та “геї”, звернувшись до публіки: “Геї та джентльмени”.
Крім того, президент заявив, що говорив з одним із вчених, які відкрили інсулін, хоча всі дослідники інсуліну померли до його народження.

Цікаво, що нині покійний демократичний перебіжчик у табір республіканців і славетний американський президент, а раніше кіноактор Рональд Рейган, який помер від хвороби Альцгеймера, під час свого дворазового президенства не раз виходив зі скрутних політичних сутуацій завдяки своїй харизмі і чудовому почуттю гумору ікомедійної гри за трибуною, але так, як Байден, він навряд чи зміг би:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності