Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Електрогенератор забрав життя онука та дідуся, – непрямі жертви війни…

Днями на подвір’ї приватного будинку в Одеському районі, а саме в гаражі, медики знайшли тіла 14-річного підлітка та 77-річного чоловіка, які загинули через роботу генератора.

Про це повідомили в центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Медики прибули на місце за 7,5 хвилин та констатували смерть у двох чоловіків через отруєння чадним газом від генератора.

У повідомленні центру також зауважили, що бригада медиків прибула на місце не за годину після виклику, як про це пишуть в деяких засобах масової інформації та телеграм каналах:

Це не відповідає дійсності, адже Центр ЕМД та МК має чіткі нормативи доїзду бригади на екстрені виклики і цей норматив не може перевищувати 10 хвилин на критичні виклики і не більше 20 хвилин на екстрені. Вся наша система Єдиної Оперативної Диспетчерської служби повністю автоматизована і кожна секунда, від прийому заявки до закінчення обслуговування адреса бригадою медиків, записується та автоматично відображається на системах моніторингу диспетчерів прийому та напрямку“.

Нагадаємо, що перед цим у Києві в одній із квартир загорівся павер-банк, що спричинило пожежу, але обійшлося без людських жертв…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності