Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Фрагменти “невідомого” безпілотника виявили на території Румунії, але краще, як поляки – вдягти памперси і лаяти Україну

У Румунії на фермі біля кордону з Україною знайшли фрагменти безпілотника. Вона розташована недалеко від річки Дунай.

Про це повідомляє видання Sky News.

У Міністерстві оборони Румунії повідомили, що спрямували кілька армійських пошукових груп на острів Велика Браїла для проведення розслідування. Місцеві жителі нібито чули «дивні звуки» і ділилися кадрами, на яких видно, як дрон падає з неба.

«Увечері 28 березня було виявлено фрагменти, які, судячи з усього, належали повітряному пристрою, що впав на фермерську землю на Великому Браїловському острові», – заявили в Міністерстві оборони.

Спільно зі спеціалізованими структурами системи національної оборони, громадського порядку і національної безпеки відомство проводить розслідування інциденту, відповідно до спеціальних оперативних процедур.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що в результаті російських ударів по інфраструктурі України 25 березня було пошкоджено 50% генеруючих потужностей. Наразі вони не працюють.

Під час російської атаки на енергооб’єкти 22 березня на Ладижинській та Бурштинській теплоелектростанціях, що на Вінниччині та Івано-Франківщині, зазнали руйнувань усі енергоблоки.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності