Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

НАТО героїчно провалило черговий іспит від путіна в Румунії, як раніше в Польщі, – від вторгнення ЄС тепер захищає тільки Україна…

НАТО вчергове закрило очі на російські ракети, що через повітряний простір Молдови зникли за горизонтами члена Альянсу та ЄС Румунії, як  перед цим закрило очі на ракетний удар по Польщі, в результаті якого загинуло два поляка… І не просто тоді закрило очі, а запустили брехню, що то взагалі була українська ракета, яка випадково намагаючись збити російську впала в Польщі, хоча спершу Захід повідомив про дві і саме російські ракети, що гепнули по цій НАТОвській державі ЄС…
З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року НАТО на чолі із “колишнім” норвезьким лівим соціалістом Столтенбергом робить все, щоб не вступити у пряму війну з москвою, хоча це є неменучим. Адже, кремль тестує реакцію НАТО на агресивні дії стосовно країн-членів Альянсу, і переконується, що всі погрози НАТО щодо бодай одну ракету на своїй території, бодай одного загиблого громадянина країни-члена – це все істеричним криком переляканої повії перед Джеком (Іваном) Випотрошувачем.
Тому агресія проти Заходу є лиш питання часу, і відвернути її може тільки перемога України на полі бою,  для якої необхідна сучасна зброя у великій кількості…
Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що у п’ятницю дві російські крилаті ракети «Калібр» перетнули держкордон України з Республікою Молдова і увійшли у повітряний простір Румунії. Після чого знову зайшли у повітряний простір України у точці перетину кордонів трьох держав. За його словами, ракети були запущені з акваторії Чорного моря. В міноборони Молдови підтвердили порушення повітряного простору країни о 10:18 в п`ятницю. Ракета пролетіла над селом Мокра (у Рибницькому районі, Придністров’я), а потім над Косауцями (у Сорокському районі).

Міністерство оборони Румунії оприлюднило “деталі” інциденту з прольотом російської ракети біля румунського кордону в п`ятницю, повідомляє  G4Media.ro.

«Система повітряного спостереження ВПС Румунії виявила в п’ятницю, 10 лютого, повітряну ціль, запущену з Чорного моря з корабля російської федерації поблизу Кримського півострова, швидше за все, крилату ракету, яка розвернулася в повітряному просторі України, Республіки Молдова та повторно увійшла в повітряний простір України, жодного разу не перетинаючи повітряний простір Румунії», – йдеться в повідомленні румунського міністерства оборони.

СПРОБУЙТЕ НЕ СМІЯТИСЯ І ДОЧИТАТИ ДАЛІ:

Зазначається, що найближча точка траєкторії цілі до повітряного простору Румунії була зафіксована радіолокаційними системами приблизно за 35 кілометрів на північний схід від кордону.

Румунія застосувала всі стандартні процедури з моменту виявлення цілі й до повного з’ясування ситуації, йдеться у повідомленні.

Крім того, о 10:38 два літаки МіГ-21 LanceR румунських ВПС військової служби повітряної поліції під керівництвом НАТО, які в цей час виконували навчальний політ, були перенаправлені в північну частину Румунії для додаткового реагування.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності