Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Франківським свободівцям дивом вдалося “протягнути” у міськраду союзників з “Батьківщини”

На 9-й день після місцевих виборів нарешті стало відомо, хто ще попри свободівців із її 66% голосів таки пройде до Івано-Франківської міської ради.

Тож попри те, що спершу здавалося, що міська рада складатиметься у новому скликанні виключно зі “Свободи” та ЄС Порошенка, у новому складі Івано-Франківської міської ради таки будуть три партії.

Так “Батьківщині”, якій за попередніми підрахунками давали трохи більше 4% голосів, якимсь дивом таки вдалося здолати 5% прохідний бар’єр. І, як подейкують в кулуарах, це “диво” називається переобраним 86% голосів міським головою і свободівцем Русланом Марцінківим, який не забув про своїх союзників по виборах з “Батьківщини”, один з яких, Олександр Левицький, досі був його заступником, а Русланові Терешку раніше мер довірив цілий Локомотиворемонтний завод…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Союз “Меча і орала” чи франківський тандем “Батьківщини” і “Свободи”

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож, як повідомили у міській територіальній виборчій комісії, на сьогоднішньому засіданні вони мають намір затвердити результати виборів на території Івано-Франківської ОТГ – спершу міського голови, потім до районної, обласної і міської ради.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Прикарпатські медіа тролять очільника ОДА тим, що той “ПІДЧЕПИВ”… коронавірус

Щодо останньої, то в ній буде 28 обранців від ВО “Свобода”, 10 від “Європейської Солідарності” і чотири від ВО “Батьківщина”.

У “Слуг Народу” – 4,1 %  голосів виборців від 5% потрібних, аби потрапити у міську раду.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Поіменний список обранців опублікуємо згодом, стежте за оновленнями на сайті.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності