Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Союз “Меча і орала” чи франківський тандем “Батьківщини” і “Свободи”

Івано-Франківська обласна організація  ВО “Батьківщина” під час з’їзду прийняла рішення не висувати власного кандидата на посаду міського голови Івано-Франківська (ОТГ), а підтримати діючого міського голову Руслана Марцінківа.

Про це Руслан Марцінків повідомив під час прямого ефіру на своїй сторінці разом із головою Івано-Франківської міської організації “Батьківщина” Русланом Терешком.

Зараз наше завдання перемогти у першому турі та сформувати націонал-демократичну більшість”, – зауважив Руслан Марцінків.

Незважаючи на нещадну ворожнечу на перших порах становлення партії ВО “Свобода” між нею та “Батьківщиною” (БЮТ) та нещадну критику Юлії Тимошенко з боку Олега Тягнибока за “відсутність ідеології” і т.ін., це не завадило їм укласти між собою пакт на Івано-Франківщині, доволі вигідний для БЮТівської меньшості.

Так в 2010 році у 6-скликанні ВО “Батьківщина” взяла третє місце до міської ради (8,5%) після “Фронту змін” (15,3%) та ВО “Свободи” (57,6%). А у 7-скликанні в 2015 році ВО “Батьківщина” зайняла у міськраді передостаннє п’яте місце (9,52%), у той час, як “Свобода” не тільки втримала свої лідерські позиції серед депутатського складу (33,33%), але й одержала свого мера.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЦІКАВО:

“Батьківщина” у цьому союзі отримала місце одного із заступників міського голови Івано-Франківська, а керівник фракції цієї партії у міській раді і член постійної депутатської комісії з питань бюджету Руслан Терешко у 2017 році став генеральним директором ПрАТ “Івано-Франківський локомотиворемонтний завод”. Також у руках червоносердечних опинилася міська податкова…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: “Вишиванки є різних кольорів, тільки б партія знайшлася”, – девіз наступних виборів на Прикарпатті і в Україні

Згідно із серпневими соцопитуваннями, свободівця Руслана Марцінківа підтримують близько 80% мешканців Івано-Франківської ОТГ, ВО “Свободу” – партію, яку він представляє, до 50%.

СКОРО ЧИТАЙТЕ: НЕВІДОМІ ФАКТИ ПАКТУ МОЛОТОВА-РІББЕНТРОПА 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності