Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Французькі генерали попереджають Макрона про громадянську війну для збереження Нації

20 французьких генералів написали відкритий лист Президенту, Уряду та Парляменту, в якому попереджають про катастрофічну ситуацію у Франції.
Про це повідомляють французькі ЗМІ.
Проблем декілька: антираситська дискримінація, ісламізм, іммігрантські банди та анклави.
Вони звинувачують ліберальний уряд президента-геронтофіла Макрона у тому, що він залишається пасивним і використовує свою силу лише для придушення протестів французького народу.
Генерали закликають до негайних дій і заявляють, що «якщо нічого не робити, розхлябаність і надалі буде невблаганно поширюватися в суспільстві, що в кінцевому підсумку спричинить вибух та втручання наших активних товаришів у небезпечну місію захисту наших цивілізаційних цінностей та захисту наших співвітчизників на національній території.
Як бачимо, часу зволікати більше немає, інакше завтра громадянська війна покладе край цьому зростаючому хаосу, а кількість смертей буде тисячами».
ОСЬ САМ ЦЕЙ ЛИСТ:

Пане Президенте,
шановні панове та уряди,
пані та панове, члени парламенту,

Година серйозна, Франції загрожує небезпека, їй загрожує кілька смертельних небезпек. Ми, які навіть на пенсії залишаються солдатами Франції, за нинішніх обставин не можемо залишатися байдужими до долі нашої прекрасної країни.

Наші триколірні прапори – це не просто шматок тканини, вони символізують традицію протягом століть тих, хто незалежно від кольору шкіри та віри служив Франції та віддав за це своє життя. На цих прапорах ми знаходимо золотими літерами слова “Честь і Вітчизна”. Однак наша сьогоднішня честь полягає у засудженні розпаду, який вразив нашу батьківщину.

Дискримінація, яка через певний антирасизм проявляється з єдиною метою: створити на нашому ґрунті нездужання, навіть ненависть між громадами. Сьогодні деякі говорять про расизм, коріння та деколоніальні теорії, але завдяки цим термінам ці ненависні та фанатичні прихильники хочуть саме расової війни. Вони зневажають нашу країну, її традиції, її культуру і хочуть, щоб вона розчинилася, забравши її минуле та історію. Таким чином, вони нападають через статуї на стародавні військові та цивільні слави, аналізуючи слова, яким давні століття.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дискримінація, яка разом з ісламізмом та приміськими ордами призводить до змов проти нації, щоб перетворити їх на території, що підлягають догмам, що суперечать нашій конституції. Однак кожен француз, незалежно від його переконання чи віри, є скрізь удома у Франції; не може існувати і не повинно існувати жодне місто, жоден район, де закони Республіки не застосовуються.

– Дискримінація, оскільки ненависть має перевагу над братством під час демонстрацій, де влада використовує поліцію як допоміжних агентів та козлів відпущення перед обличчям французів у жовтих жилетах, що виражають свій відчай. У той час, як прониклі в капюшоні особи грабують підприємства та загрожують тим самим поліцейським. Однак останні застосовують лише директиви, іноді суперечливі, дані вами, губернатори.

Небезпека наростає, насильство зростає з кожним днем. Хто б передбачив десять років тому, що одного дня професора обезголовлять, коли він покине коледж? Однак ми, слуги Нації, які завжди були готові покласти наше життя в кінці наших заручин – як того вимагає наша військовий обов’язок, не можемо бути перед такими вчинками пасивними глядачами.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, ті, хто очолює нашу країну, повинні імперативно знайти мужність, необхідну для знищення цих небезпек. Для цього часто достатньо застосовувати існуючі закони без слабкості. Не забувайте, що, як і ми, переважна більшість наших співгромадян пригнічені вашими безглуздими та винними мовчаннями.

Як сказав кардинал Мерсьє, предстоятель Бельгії: «Коли розсудливість скрізь, мужності нема. “ Отже, пані та панове, досить затягування, ситуація серйозна, робота величезна; не витрачайте час і знайте, що ми готові підтримати політику, яка враховуватиме захист Нації.

З іншого боку, якщо нічого не робити, розхлябаність і надалі буде невблаганно поширюватися в суспільстві, що в кінцевому підсумку спричинить вибух та втручання наших активних товаришів у небезпечну місію захисту наших цивілізаційних цінностей та захисту наших співвітчизників на національній території.

Як ми бачимо, вже не час зволікати, інакше завтра громадянська війна покладе край цьому зростаючому хаосу, а кількість смертей, за які ви несете відповідальність, буде тисячами.

Генерали-підписанти:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Генерал де Армейський корпус (ER) Крістіан ПІКВЕМАЛ (Іноземний легіон), генерал де Армський корпус (2S) Жиль БАРРІ (піхота), генерал дивізії (2S) Франсуа ГАУБЕР, колишній військовий губернатор Лілля, генерал дивізії (2S ) Еммануель де РІШУФФТЦ (піхота), генерал дивізії (2S) Мішель ЖОСЛІН де НОРЕ (морські війська), генерал бригади (2S) Андре КУСТУ (піхота), генерал бригади (2S) Філіп ДЕСРОСО МЕДРАНО (поїзд), повітря Генерал бригади (2S) Антуан МАРТІНЕЗ (ВПС), генерал повітряної бригади (2S) Даніель ГРОМЕР (ВПС), генерал бригади (2S) Роберт ЖАНЕРОД (кавалерія), генеральна бригада (2S) П’єр Домінік ЕГЕПЕРС (піхота) генерал Бригада (2S) Роланд ДУБУА (Коробки передач), gБригадний генерал (2S) Домінік ДЕЛАВАРД (піхота), бригадний генерал (2S) Жан Клод ГРОЛЬЄ (артилерія), бригадний генерал (2S) Норберт де КАККЕРЕ (Генеральне управління озброєння), бригадний генерал (2S) Роджер ПРИГЕНТ (АЛАТ), бригадир Генерал (2S) Альфред ЛЕБРЕТОН (CAT), генеральний лікар (2S) Гай ДУРАН (армійська служба охорони здоров’я), контр-адмірал (2S) Жерар БАЛАСТР (флот).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності