Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Генерал СБУ має рацію: Московські монастирі в тилу – загроза диверсій в Україні

З огляду на загострення протистояння з Росією, Україні вже зараз треба консолідувати ветеранів, добровольців і зміцнити територіально оборону – по-справжньому, а не на папері.

Про це в етері програми “Борковський & Валевська” заявив генерал-лейтенант, ексзаступник голови СБУ Олександр Скіпальський.

При цьому ексзаступник голови СБУ наголосив, що зважати треба не лише на зовнішнього ворога, а й на тих, що в середині країни.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“У нас дуже потужна п’ята колона. Це ті люди які бачить себе у складі Росії. Я сьогодні з задоволенням почув, що це осине гніздо Медведчука на острові на Дніпрі під Києвом штурмували навіть вертольотами. Саме так – до ворогів треба підступати рішуче. Ми повинні почистити всі московські монастирі, звідки щодня надходить інформація про перебування людей з поведінкою і психологією російських диверсантів. Роботи багато. Пам’ятайте, за тієї загрози, яку маємо, найбільш небезпечний удар буде в спину. Тому маємо бути пильними”, – пояснив Скіпальський.

Тобто зараз особливо важливою є робота українських спецслужб, аби виявляти потенційних диверсантів. Утім пильними мають бути й самі українці.

На випадок війни, а ми всі розуміємо, що вона може бути, має воювати вся країна. Треба мобілізувати українців, аби вони не лебедів ловили, а Медведчуків”, – наголосив генерал-лейтенант.

Зазначимо, що люди в різних областях України, із Закарпаття, Львівщини, Прикарпаття, Буковини, Волині,Тернопілля, Рівненщини не раз повідомляли в мережах про загадкових московських монахів зі статною виправкою (доволі не типово поміж пузанів-попів, погодьтеся) з під сутан котрих деколи проглядає щось схоже на вогнепальну зброю. І це зовсім не жарти чи якийсь фейк…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності