Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ІФ ОДА захопив мутований коронавірус, що косить голів, ускладнення від якого – нові призначення?

Івано-Франківська обласна державна адміністрація має нового тимчасового керівника.

Про це йдеться в розпорядженні  Марії Савки, яку розпорядженням президента 9 листопада було призначено т.в.о. голови ІФ ОДА.

Ним став заступник голови Василь Івасик.

Відповідно до статті 39 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, керуючись Указом Президента України від 09.11.2020 року No 492/2020 “Про тимчасове виконання обов’язків голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації’) на час моєї відсутності у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю покласти тимчасово виконання обов’язків голови обласної державної адміністрації на заступника голови обласної державної адміністрації Івасика Василя Васильовича,- йдеться в розпорядженні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, 5 листопада Володимир Зеленський підписав указ про одночасне звільнення “за згодою сторін” відразу трьох голів обласних адміністрацій, серед них і Віталія Федоріва з посади голови Івано-Франківської ОДА, який напередодні раптово захворів на коронавірус, а по кількох днях згодом, коли міський голова Івано-Франківська повідомив, що бере Федоріва до себе заступником, так само несподівано видужав?! 

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Тож, кажуть, що Івано-Франківську ОДА захопив якийсь мутований коронавірус, який косить тільки голів ОДА, а ускладнення яке він може дати, то це нове призначення на нову посаду…

ФОТО: новий т.в.о. голови ІФ ОДА Василь Івасик

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності