Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Іспанію запросив ОПУ до участі в саміті “Кримська платформа”

Заступник керівника Офісу президента України Ігор Жовква провів телефонну розмову з дипломатичним радником голови уряду Іспанії Еммою Апарісі.
Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.
Під час розмови окрема увага була приділена загостренню безпекової ситуації на сході України та нарощуванню активності російських військ на кордонах нашої держави.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Апарісі відзначила стурбованість іспанської сторони останнім розвитком подій і запевнила у чіткій підтримці суверенітету й територіальної цілісності України.
Жовква також поінформував Апарісі про ситуацію в тимчасово окупованому Криму та цілі української ініціативи щодо створення Кримської платформи.
Він також запросив Іспанію взяти участь в інавгураційному саміті Кримської платформи «на максимально високому урядовому рівні».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності