Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Іспанію змусять прививатися “Sputnik V”, – Меркель лобіює російську вакцину в ЄС

Мадридський магістрат Comunidad de Madrid з громадою протестували проти придбання вакцин Sputnik.

Співтовариство Мадрида тричі зустрічалося із посередниками, які домовляються про виробництво та розподіл російської вакцини Sputnik V.

Одна з таких зустрічей відбулася ще 11 лютого в штаб-квартирі Міністерства охорони здоров’я Іспанії.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Там були присутні міністр охорони здоров’я Енріке Руїс-Ескудеро, заступник міністра Антоніо Сапатеро, керівник апарату та генеральний директор регіонального департаменту. З іншого боку, Педро Моуріньо, почесний консул Росії у Віго та генеральний директор IberAtlantic, компанії Vigo, асоційованої з Російським фондом прямих інвестицій, на яку покладена місія пошуку ділових каналів для інтересів Росії в Іспанії та Португалії.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Міністерство охорони здоров’я Мадрида підтвердило проведення цієї зустрічі та ще двох з представниками російської вакцини «для вивчення міжнародного ринку та відкриття всіх можливостей, в рамках національної системи вакцинації».

Міністерство охорони здоров’я Енріке Руїс Ескудеро має обов’язок дослідити переговори через неефективність і безпринципність уряду“, – запевнили вони.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності