Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ізраїльська заборона Німеччині пояснює, чому США і Британія зволікають?..

Ізраїль, який ще недавно вчергове клявся Україні в любові та дружбі, досі не визнаючи Голодомор геноцидом українців та звинувачуючи їх усіх у посібничистві нацистам, тепер ще й взяв і заборонив Берліну постачати Україні протитанкові ракети Spike, вироблені в Німеччині за ізраїльською ліцензією.

Про це повідомляє портал Axios.

Не вплинули на Ізраїль навіть російський ракетний удар по Бабиному Яру в Києві та нещодавні прямі антисемітські заяви російських політиків, а, можливо, саме вони й вплинули…

Нагадаємо, що США десятиліттями щороку виділяють зі свого бюджету десятки мільярдів доларів для фінансування оборони Ізраїлю. Грошей, без яких ця держава давно б перестала існувати, не маючи чим і за що оборонятися.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Мабуть, це також пояснює тепер, чому США бояться надавати Україні ракети дальшого радіусу пораження, а Великобританія в останню мить передумала вводити свій флот у Чорне море?

Москва пригрозила західним країнам, що постачання Україні зброї, яка здатна атакувати територію РФ, стане кроком до неприпустимості ескалації, міністр закордонних справ РФ Дерція Сергій Лавров заявив в інтерв’ю телеканалу RT Arabic.
“Це буде вагомий крок на шляху до неприпустимості ескалації. Сподіваюся, що на Заході здорові думки, їх ще залишилось небагато, зрозумійте це”, – додав міністр.
Нагадаємо, Україна просить країни Заходу надати ракетні системи, які можуть запускатися на відстань до 300 кілометрів, яких, мабуть, не вистачить, щоб вдарити по Керчинському мосту, по якому москалі стягують через Крим свої підкріплення на південь України…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності