Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Компартія Китаю повідомила про перемогу над бідністю. Заробітчани, ау-у…

Глава Китаю Сі Цзіньпін оголосив про остаточну перемогу над бідністю в країні. Таку заяву він зробив на національній підсумкової конференції по боротьбі з бідністю, передає агентство «Сіньхуа».

Сі Цзіньпін похвалив громадян за «спільні зусилля» і зазначив «важливий момент сторіччя з дня заснування Комуністичної партії Китаю».

«Партія досягла всеосяжної перемоги в боротьбі з бідністю: все 98,99 мільйонів сільських будинків були виведені зі злиднів. Всі 832 бідних повіту і 128 000 бідних сіл були виключені зі списку бідних », – заявив він.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як пише видання China Daily, з моменту початку реформи в кінці 1970-х років з розряду бідних вийшли 770 мільйонів сільських жителів, якщо вважати відповідно до нинішніх стандартів бідності в Китаї. За цей період внесок Китаю в скорочення світової бідності становив 70%.

Деякі експерти в області глобальної політики відзначили, що в Китаї встановлена ​​низька планка у визначенні бідності, повідомляє Reuters.

Крайня бідність в сільських районах Китаю визначається, якщо річний дохід на душу населення становить менше чотирьох тисяч юанів (620 доларів), або близько 1,69 долара в день.

Bloomberg же повідомила, що завдяки пандемії Китай стане першою економікою світу раніше, ніж очікувалося

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності